Druk of bedrijvig?

 

Nou gewoon beide! Zo bedrijvig dat ik geen tijd heb gehad vorig kwartaal een nieuwsbrief te schrijven.

Wat is er veel gebeurd afgelopen maanden, ik heb een nieuwe ruimte. En wat voor eentje.

Ik was net klaar met verbouwen van mijn tweede ruimte toen er ineens een aantal nieuwe mensen op de eerste verdieping wat wilde gaan huren. Mijn partner zat er ook al over na te denken een ruimte te gaan huren op de eerste verdieping, dus dat alles in gang gezet was en nog een hele grote ruimte over van 90 vierkante meter. Wij waren al even bezig met faciliteren van de ademcirkels en dat ging best goed. Mijn ondernemers hoofd ging gelijk aan toen ik dacht aan die 90 vierkante meter en wat ik daar allemaal voor leuks mee kon gaan doen. Groter, workshops, kennis door gaan geven, samenwerken en heel veel mooie dingen doen naast de massages en de ademcirkels.

Nu ben ik al anderhalve maand aan het werk in de nieuwe prachtige ruimte. We hebben 3 maanden keihard gewerkt van de ochtend tot letterlijk de late uurtjes. Soms was het half 12 en dacht ik “oei, ik moet maar eens naar huis!”

Het was een grote kale ruimte, compleet casco, meet casco dan dit kon het eigenlijk niet. Er zat niet eens een plafond in. Dat plafond heb ik natuurlijk laten doen en mijn lieve vriend heeft de vloer er voor mij ingelegd. Voor de rest heb ik alles zelf gedaan en geregeld.

Het resultaat is verbluffend maar wat waren we kapot en letterlijk gesloopt na drie maanden keihard knallen. Werken en verbouwen, echt een lastige combinatie maar we hebben het weer eens fefixt!

Gelukkig mochten we toen we bijna klaar waren nog even een tweetal weken naar Spanje. Lekker even weg samen met de hond. Auto ingepakt en gaan. Een heerlijke roadtrip, zon zee, strand, mooie steden bezocht, heerlijke wandelingen gemaakt met de hond en natuurlijk prima gegeten. Lekker biertjes en heerlijke hammetjes onder de Spaanse zon.

Na de vakantie mochten we weer aan de bak. Zo een nieuwe ruimte is leuk maar er moet wel in gewerkt worden. We zijn eerst hard aan de slag gegaan met wat we willen gaan doen. Dit op papier zetten en uitwerken voor op de website en voor op de diverse “sociale” pagina’s.

We gaan weer met reizen maken met de paddenstoel vriendjes, we hebben een adem special een keer in de maand waar we samenwerken met een geweldige dame die veel kennis heeft van Sjamanisme en we gaan dan eindelijk aan de slag met onze tantrische massage workshops voor stellen.

When 2 Become 1, dat is onze naam samen. We willen gaan werken met uitsluitend stellen. Wat voor stellen? Alle soorten stellen, iedereen is welkom.

Het draait op zo een dag om weer in verbinding met elkaar te komen in de ruimste zin van het woord. We gaan aan de slag met massage, communicatie, adem en nog veel meer. Het wordt echt een geweldige dag.

Alle data ’s voor dit jaar voor onze evenementen staan nu op de site en op alle “sociale” pagina’s. De data voor komend jaar zullen spoedig volgen.

 

We blijven ook maar door leren. Mijn partner gaat met Acupunctuur aan de slag en ik ben volop bezig met een vitaliteitscoach opleiding. Ook wil ik wat  gaan doen met Qigong vanaf volgend jaar. Mind body en soul verbinden en zo de harmonie en balans in je leven vinden. Het helpt mij enorm met dit soort dingen bezig te zijn dus en ook echt bewuster te leven en dingen anders zien en voelen.

Het leven is echt een feest waarbij we hard werken maar ook zeker de tijd nemen om te genieten van leuke dingen en ook zeker van elkaar.

Korte samenvatting van de afgelopen vier maanden. Komende tijd weer druk en bedrijvig met fanatische nieuwe dingen op zakelijk en leergebied.

We houden jullie op de hoogte!